Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

 1. 1.       Αποστολές με ACS
 • Για παραγγελίες άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία.
 • Για παραγγελίες κάτω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι 3€ και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία
 • Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα εάν επιθυμείτε παράδοση παραγγελίας το Σάββατο, με έξοδα αποστολής 5€ αν η παραγγελία είναι άνω των 50€ αν είναι κάτω των 50€ προστίθενται και τα 3€. Εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€.
 • Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες στην Αττική είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και αυξάνεται ανάλογα με την περιοχή σας, σε περίπτωση που βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή η παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περιόδους εορτών, προσφορών ή εκπτώσεων να αναμένετε ότι ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί. Σε περίπτωση υπέρβασης του χρόνου παράδοσης η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και θα πρέπει να απευθύνεστε αποκλειστικά στην εταιρεία Courier.

 

 1. 2.       Νέα μέθοδος αποστολής- Express Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με την ΒΟΧ ΝΟW 

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης την BOX NOW σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα , τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο locker σου στέλνουμε μήνυμα στο κινητό σου με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει την θυρίδα του δέματος σου. Πληκτρολογώντας τον κωδικό αυτό στο locker , η πόρτα της θυρίδας ανοίγει και συλλέγεις το δέμα σου! 

Η BOX NOW παραδίδει από 24 ως 72 ωρών από την στιγμή που το e-shop έχει ετοιμάσει την παραγγελία για αποστολή. Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία του δέματος σου είτε από την σελίδα 'Εντόπισε το δέμα σου!' είτε επικοινωνώντας μαζί  στο  2103212226. Πιο συγκεκριμένα, για αποστολές από Locker σε Locker οι χρόνοι παράδοσης είναι οι 2 εργάσιμες ημέρες για την Ηπειρωτική Ελλάδα από την ημέρα παραλαβής από τη θυρίδα και οι 3 εργάσιμες ημέρες για τη Νησιωτική Ελλάδα. Για αποστολές που πραγματοποιούνται για την Ηπειρωτική Ελλάδα είναι, 1 εργάσιμη ημέρα από την ημέρα παραλαβής του δέματος και 2 εργάσιμες ημέρες για τη Νησιωτική Ελλάδα.

 • Για παραγγελίες άνω των 60€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν
 • Για παραγγελίες κάτω των 60€, τα έξοδα αποστολής είναι 2.5€

Η υπηρεσία της αντικαταβολής μας ονομάζεται BOX NOW Pay on the go και έχει κόστος 1,50€! Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου και ολοκληρώσεις τη πληρωμή online, μόνο όταν το δέμα σου έχει παραδοθεί στο Locker που έχεις επιλέξει. Συγκεκριμένα λαμβάνεις email και μήνυμά με τις οδηγίες πληρωμής το οποίο πραγματοποιείται σε περιβάλλον VIVA (δεν απαιτείται να έχεις λογαριασμό στη VIVA). 

 

 1. 3.       Παράδοση στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχεται παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών με χρέωση μεταφορικών 3€. Αν επιλεγεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ που αφορά την συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

 

Αποστολές στην Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο, express delivery και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 - 4 εργάσιμες ημέρες.

 • Για παραγγελίες άνω των 150€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες κάτω των 150€, τα έξοδα αποστολής είναι 15€.

Η πληρωμή, και στις δύο περιπτώσεις, γίνεται μόνο μέσω κάρτας ή web banking ή PayPal καθώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Copyright © 2024 | Powered by Stonewave