ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Αποστολές πραγματοποιούνται σε Ελλάδα με την ACS και με την EasyMail για Κύπρο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Οι παραγγελίες χρειάζονται 24 ώρες, από την στιγμή που θα ολοκληρώσετε την διαδικασία, για να αποσταλούν από την αποθήκη μας, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο.

 


 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για όλη την Ελλάδα σε παραγγελίες μικρότερες των 50 ευρώ. Σε παραγγελίες άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
Για αποστολές στην Κύπρο ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής στην περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνά το ποσό των 120€. Σε αντίθετη περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 12€ για express delivery και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 - 3 εργάσιμες ημέρες.

 


 

ΤΙ ΚΑΝΩ, ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ?

 

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα καθώς και ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα, αλλά θα είναι στο μέλλον. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός των επόμενων 48 ωρών, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής του προϊόντος και την παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.

Copyright © 2018 | Powered by Stonewave