Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

  1. 1.       Αποστολές με ACS
  • Για παραγγελίες άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία.
  • Για παραγγελίες κάτω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι 3€ και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία
  • Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα εάν επιθυμείτε παράδοση παραγγελίας το Σάββατο, με έξοδα αποστολής 4,5€ αν η παραγγελία είναι άνω των 50€ αν είναι κάτω των 50€ προστίθενται και τα 3€. Εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€.
  • Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελίες στην Αττική είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και αυξάνεται ανάλογα με την περιοχή σας, σε περίπτωση που βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή η παράδοση της παραγγελίας σας. Σε περιόδους εορτών, προσφορών ή εκπτώσεων να αναμένετε ότι ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να αυξηθεί. Σε περίπτωση υπέρβασης του χρόνου παράδοσης η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και θα πρέπει να απευθύνεστε αποκλειστικά στην εταιρεία Courier.

 

  1. 2.       Νέα μέθοδος αποστολής- Express Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με την DHL

 

Η υπηρεσία αυτή αφορά αποκλειστικά τις παρακάτω περιοχές: Αττική, Βέροια, Κατερίνη, Καστοριά, Χαλκιδική, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Βόλος, Χαλκίδα, Χανιά, Ιωάννινα, Πάτρα, Ηράκλειο.

Η χρέωση της υπηρεσίας εξαρτάται απο το μέγεθος του δέματος την οποία και επιβαρύνεστε εξ' ολοκλήρου.

 Να σημειωθεί όμως ότι δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Οι παραδόσεις της DHL γίνονται μόνο Δευτέρα με Παρασκευη. Η παράδοση Σαββάτου δεν υποστηρίζεται.

 

  1. 3.       Παράδοση στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχεται παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών με χρέωση μεταφορικών 3€. Αν επιλεγεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ που αφορά την συγκεκριμένη υπηρεσία.

 

 

Αποστολές στην Κύπρο

Για αποστολές στην Κύπρο, express delivery και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 - 4 εργάσιμες ημέρες.

  • Για παραγγελίες άνω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες κάτω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι 12€.

Η πληρωμή, και στις δύο περιπτώσεις, γίνεται μόνο μέσω κάρτας ή web banking ή PayPal καθώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Copyright © 2023 | Powered by Stonewave