Το στυλ ανάλογα με το ζώδιο σου

Το στυλ ανάλογα με το ζώδιο σου 2


Ζυγός

Είστε πάντα ενήμεροι για το τί είναι in περισσότερο από οποιοδήποτε ζώδιο. Μην γίνεστε πολύ αυστηροί όταν βλέπετε κάτι ή κάποιον που αγγίζει τα όρια του… του κιτς.

stars-virgo

Σκορπιός

Ο μαγνητισμός σας εκπέμπεται ανεξάρτητα από το ρούχο που θα φορέσετε, ακόμα και αν εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Η επιμονή σας όμως στο απόλυτο μαύρο και το συνδυασμό του μόνο με άσπρο η μπορντο, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς όμως δεν σας αφήνει να επεκταθείτε και σε αλλά χρώματα.

stars

Τοξότης

Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η μόδα! Θέλεις το ντυσιμο σου να είναι άνετο, λιτό και πρόχειρο! Βέβαια η γυναίκα Τοξότης δεν αδιαφορεί καθόλου, απλά προτιμάει να μπαλώνει χιλιάδες φορές, παρά να πετάξει το αγαπημένο του τζιν. Συνήθως είναι σκισμένο το παντελόνι, ξεχειλωμένο το μπλουζάκι η πολύ φαρδιά, για να μπορεί να κινείται άνετα.

stars

Αιγόκερος

Είσαι παραδοσιακός τύπος που σου αρέσουν το ακριβο και κλασσικό στυλ. Έχεις μελαγχολικό στυλ γιατί σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα.

stars

Υδροχοος

Είσαι ο μοναδικός τύπος που φτιάχνει την δίκη του μόδα. Δεν σε ενδιαφέρει και πολύ η μόδα όμως σου αρέσει να σοκάρεις και να σκανδαλίζεις τον κόσμο. Το στυλ που σου ταιριαζει συνήθως είναι το έθνικ αφού σου αρέσει περισσότερο. Υπάρχει όμως και η ακριβώς αντίθετη περίπτωση, που θα ακολουθήσει τη μόδα μέχρι την τελευταία λέξη.

stars

Ιχθύες

Το πιο ταιριαστό στυλ για σας είναι το mix and mutch. Ένα ανακάτεμα υλικών και στυλ, ρούχα φόρεμενα το ένα πάνω απτό άλλο όμως αρμονικότατα συνδυασμένα. Δεν σας αρέσουν τα βαριά υφάσματα και τα έντονα χρώματα αλλά οι πάλ αποχρώσεις πιθανώς γιατί δεν θέλετε να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας.

stars

That`s all for now. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να ανακαλύψετε το στυλ που σας ταιριάζει!!!

Stay Happy!