Τα κομμάτια που θα κάνουν την γκαρνταρόμπα σου πιο stylish αυτή τη σεζόν!

Η νέα τάση στην γκαρνταρόμπα δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Λίγα, καλά αλλά και εντυπωσιακά! Βρες μοναδικά κομμάτια που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου.

 

ΖΙΠ ΚΙΛΟΤ

Ήταν, είναι και θα είναι κομμάτι διαχρονικό . Ωστόσο φέτος σου την προτείνω σε ένα έντονο κόκκινο χρώμα που μπορεί να ζωντανέψει μία βαρετή εμφάνιση. Ταιριάζει ιδιαίτερα με sneakers για καθημερινές εμφανίσεις αλλά και με ψιλή μπότα για βραδινή έξοδο.

 

 

ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Τα κοστούμια αποτελούν κομμάτια πασπαρτού. Διάλεξε εντονο εμπριμέ κοστούμι, μεσάτο, για να κάνει ωραία σιλουέτα. Μπορείς να φορέσει ξεχωριστά παντελόνι, σακάκι είτε μαζί . Θα κλέψει σίγουρα τα βλέμματα στο γραφείο και αποτελεί μια all day πρόταση

 

ΜΠΟΤΑ

Όλοι έχουμε στην ντουλάπα μας μία κλασσική μαύρη μπότα, ωστόσο μια χρωματιστή ψιλή μπότα μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε σύνολο . Συνδύασε τη με μίνι καυτό φόρεμα και κάπα, πετυχαίνοντας το τέλειο σύγχρονο look για μία βραδινή έξοδο. Φόρεσε τη στο γραφείο με jean και ένα πουλόβερ και θα κάνει το outfit σου μοναδικό.

ANIMAL PRINT

Leopard, zebra, tiger είναι μερικά από τα prints που παίζουν πάρα πολύ αυτή τη σεζόν, αλλά και όλες τις σεζόν. Τα animal prints θα είναι πάντα τάση.

Συνδύασε μια μπλούζα με κάτι απλό όπως μαύρο παντελόνι για να δημιουργήσεις ένα office  look, είτε με μια pencil φούστα για να δημιουργήσεις μια πιο βραδινή εμφάνιση. Θες να το απογειώσεις ? Total animal print look με παντελόνι και μπλούζα και ένα κλασσικό δερμάτινο για τραβήξεις τα βλέμματα!

 

FLORAL

Στην ίδια κατηγορία με τα animal prints ανήκουν και τα floral ήταν είναι και θα είναι στη ντουλάπα μας .

Τα παντελόνια floral είναι μια δυνατή τάση για φέτος ! Μπορούν να κάνουν την ντουλάπα σας πιο παιχνιδιάρικη, να κολακέψουν όλες τις σιλουέτες και να ανανεώσουν ένα σύνολο . Φόρεσε τα με μπλούζα με cut outs και κάνε την πιο trendy εμφάνιση.

 

PUFFER JACKET

Τα puffer αποτελούν το ιδανικό πανωφόρι για την καθημερινότητα .

Ζεστά και άνετα είναι ιδανικά για το χειμώνα . Η φετινή πρόταση .. metallic!

Νέες υφές, πολλών ειδών υφάσματα και σχέδια. Μπορείς να τα βρεις σε αμάνικα ή με μανίκι αλλά και σε πιο μακριά για να βολέψουν κάθε ανάγκη σου.  Είναι ένα κομμάτι που θα δημιουργήσει πολλούς συνδυασμούς στην ντουλάπα σου.

ΚΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

All time classic είναι τα καρό πουκάμισα. Επίλεξε ένα καρό πουκάμισο, στο απόλυτο κόκκινο που είναι από τα χρώματα της χρονιάς. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με ένα απλό jean, και αναβαθμίζει το καθημερινό σου look σε κάτι πιο ιδιαίτερο.

 

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!

The happy sizes team.