The Fabric Guide - Τα ιδανικά  υφάσματα για το καλοκαίρι

Όταν ο καιρός είναι ζεστός και υγρός, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ρούχα που «κολλάνε» πάνω σας και σας προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία. Για να μείνετε «δροσερές»  σας έχουμε τα 4 καλύτερα υφάσματα που μπορείτε να επιλέξετε το καλοκαίρι.

 

1 Βαμβάκι.

Το βαμβάκι είναι γνωστό για την διαπνοή του και τις ιδιότητες του να συγκρατεί και να απορροφά την υγρασία. Προτιμήστε ρούχα με βαμβάκι σε μπατίστ, τούλι ή δαντέλα.

 

 cotton

 

2 Λινό.

Το λινό είναι μια ακόμη φυσική ίνα, γνωστή για τη δροσιά που προσφέρει, και την ικανότητα να αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει. Ένα αέρινο λινό πουκάμισο ή φόρεμα είναι ένα από τα βασικά κλασσικά καλοκαιρινά ρούχα.

 linen

3 Μετάξι.

Το μετάξι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις περιπτώσεις που αναζητάτε την κομψότητα κατά τις ζεστές ημέρες. Ένα λεπτό φόρεμα ή ένα τοπ θα σας χαρίσουν πόντους στυλ & άνεσης

 silk

4 Ποπλίνα.

Η ποπλίνα είναι βαμβακερό ύφασμα. Ένα αέρινο φόρεμα ή και φούστα είναι η ιδανική επιλογή για μια πρωινή βόλτα ή απογευματινό καφέ.

poplin

Αυτές λοιπόν ήταν μερικές από τις  προτάσεις μας για τα καλοκαιρινά υφάσματα. Ελπίζουμε να επιλέξετε ένα ή και όλα για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα και να κάνετε την διαφορά!

Stay happy!