Tο ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου

 Tο ιδανικό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Με το μυαλό μας να βρίσκεται ήδη σε mode διακοπών, αρχίζει και το «κυνήγι» του ιδανικού μαγιό που τονίζει τις καμπύλες και μας κάνει να αισθανόμαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο μαγιό σύμφωνα με το σωματότυπο σου;

 

1)Αν έχετε σωματότυπο αχλάδι

 

Αυτό που διακρίνει το σώμα σας είναι οι πιο έντονες καμπύλες στους γοφούς και το πιο αδύνατο πάνω μέρος. Το κλειδί λοιπόν για το τέλειο μαγιό είναι να προτιμήσετε ένα κομμάτι με εντυπωσιακό πάνω μέρος, ώστε να τονίζει τα δυνατά σας σημεία και να εξισορροπεί την εικόνα σας.

 

2)  Αν έχετε μεγάλο στήθος

 

Αν είσαστε από τις γυναίκες με πλούσιο ντεκολτέ, η στήριξη είναι το σημείο κλειδί. Προτιμήστε μαγιό, τα οποία μοιάζουν με σουτιέν και διαθέτουν κρυφές μπαλένες σε στρατηγικά σημεία. Τα βολάν και τα διαφορά διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να σου προσθέσουν ανεπιθύμητο όγκο στην περιοχή,οπότε και είναι καλό να περιορίζονται όπου είναι δυνατό.

 

3) Αν έχετε σωματότυπο μήλο

 

Ο συγκεκριμένος σωματότυπος ονομάζεται μήλο γιατί συσσωρεύει το βάρος του στην περιοχή της κοιλιάς ή της μέσης. Εάν η μέση σας είναι πιο φαρδιά από τους γοφούς και το ίδιο φαρδιά με το μπούστο σας, προτιμήστε μαγιό που κάνουν τη μέση σας να δείχνει πιο λεπτή. Ένα ψηλόμεσο μπικίνι ή tankini θα κάνει το κορμό σας να φαίνεται πιο ψηλός και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σας σημεία.

 

4) Αν έχετε πληθωρικό σωματότυπο.

Είστε juicy γυναίκα με έντονες καμπύλες, στήθος και γοφούς. Η «στήριξη» και πάλι τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος του σώματος είναι η λέξη που δεν πρέπει να ξεχάσετε! Εάν επιθυμείτε να κρατήσετε τις καμπύλες σας «κρυφές» από τα αδιάκριτα μάτια, αποφύγετε τα ολόσωμα μαγιό, που θα τονίσουν ακόμη περισσότερο τις επίμαχες περιοχές.

 

Εσείς βρήκατε το μαγιό που σας ταιριάζει;

 

Stay happy!!!