Jeans! Oλα τα διαφορετικά fits τους

Ποιο είναι αυτό το κομμάτι που βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα και δίνει πάντα στυλ και άνεση? Φυσικά το jean παντελόνι ! Τα jeans είναι κομμάτια must για κάθε εποχή , για κάθε γυναίκα και ηλικία. Η διαχρονικότητά του δεν έχει όρια και θα μπορούσαμε χαρακτηριστεί ως το πιο αγαπημένο ρούχο όλων μας. Δίνει πάντα την λύση αφού διαμορφώνεται όπως θέλουμε αλλά και όπως αρμόζει σε κάθε περίσταση.

   Με την πάροδο του χρόνου τα jean παντελόνια ξέφυγαν από το κλασσικό και προσφέροντας νέες γραμμές και εφαρμογές. Αποτέλεσαν την βάση για διαφορετικά στυλ αλλά και νέες ιδέες που εξυπηρετούσαν πολλά και ποικίλα γούστα αλλά και τις νέες ανάγκες.

Παρόλο που όπως είπαμε τα jean είναι μέρος της καθημερινότητας μας γνωρίζουμε τις διαφορετικές γραμμές τους και αλλά και ποια μας ταιριάζει περισσότερο ;;

Ελάτε να τα ανακαλύψουμε !

  • Slim jean

Τα slim παντελόνια και ιδιαίτερα τα jeans είναι τα γνωστά σε όλους μας κλασσικά, basic jeans. Η εφαρμογή τους είναι απλή, με το Jean να αγκαλιάζει το πόδι μας , χωρίς όμως να στενεύει υπερβολικά στο κάτω μέρος, όπως γίνεται  στα skinny jeans.

  • Skinny jeans

 Αν αγαπάς το στενό jean και θες να αγκαλιάζει με πολύ εφαρμοστό τρόπο το σώμα σου, σίγουρα είσαι αυτής της κατηγορίας. Η επιλογή αυτή εξακολουθεί να έχει την πρωτιά, συνδυάζεται εύκολα με πέδιλα, μποτάκια, αθλητικά και ότι άλλο μπορείς να φανταστεί και μεταμορφώνεται όπως επιθυμείς ανάλογα με τις ανάγκες σου.

  • Mom fit

Σου αρέσουν οι πιο άνετες και φαρδιές γραμμές? Τα mom jeans έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ που χαρακτηρίζεται από την άνεση που προσφέρουν. Η άνεση ξεκινά από το πάνω μέρος του παντελονιού, όπου η γραμμή του είναι πιο φαρδιά , δεν ακουμπάει το σώμα και στο τελείωμα στενεύει ελαφρώς. Γυρίζοντας το παντελόνι στο κάτω μέρος γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον και στιλάτο. Ο εύκολος συνδυασμός που μπορείς να κάνεις είναι να το φορέσεις με t-shirt και αρβυλάκι ή sneakers ωστόσο μπορείς να δημιουργήσεις και ένα απογευματινό ή βραδινό σύνολο επιλέγοντας μια ιδιαίτερη μπλούζα με λεπτομέρειες ή λάμψεις και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.  

  • Jeggings

Θέλεις να αποφύγεις τα φερμουάρ στο αγαπημένο σου denim jean? Υπάρχουν και αυτά τα jeans, λέγονται jeggings και η διαφορά τους με τα υπόλοιπα είναι στο πάνω μέρος καθώς διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος της μέσης προσφέροντας την απόλυτη άνεση χωρίς να υστερούν σε κομψότητα.

  • Straight

Ίσια γραμμή από πάνω έως κάτω χωρίς να τονίζει τα σημεία του σώματος αλλά ταυτόχρονα αγκαλιάζει τη μέση. Αποτελεί κι αυτό διαχρονικό κομμάτι που ήταν αγαπητό από τα πρώτα χρόνια της ιστορίας του jean και εξακολουθεί να είναι έως σήμερα. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το jean που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

  • Wide leg

Το wide leg θα λέγαμε πως είναι η πιο φαρδιά εκδοχή του straight jean , καθώς είναι επίσης άνετο από τη μέση και κάτω , με την σημαντική διαφορά ότι η πιο φαρδιά γραμμή ξεκινάει από το πάνω μέρος και διαθέτει ακόμα πιο φαρδύ τελείωμα. Φυσικά είναι πολύ άνετο και δίνει ένα πιο loose στυλ και ύφος.

  • Flare jeans

Τα flare jeans είναι η κοινώς γνωστές και πολύ αγαπητές  καμπάνες. Αγκαλιάζουν πολύ όμορφα το πάνω μέρος του σώματος και από τα γόνατα έως κάτω έχουν ένα άνοιγμα. Συγκαταλέγονται στα πιο κομψά jeans, τονίζουν όμορφα τις καμπύλες, δίνουν ωραία γραμμή και ύψος στο πόδι μας . Ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις, αλλά ένα ψηλό παπούτσι μπορεί να το απογειώσει.

  •  Jogger

Τα jogger jeans σε πολλούς θυμίζουν παντελόνι φόρμας , με το κλασσικό λάστιχο στο τελείωμα. Σίγουρα είναι άνετα και επιλέγονται κυρίως σε ποιο casual εμφανίσεις.  Θυμίζουν αρκετά τα mom jeans ενώ είναι αυτό που χρειάζεσαι για τα καθημερινά σου look.  

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο! 

The happy sizes team