H νέα μας συλλογή στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Η αγαπημένη μας Δανάη Μπάρκα για ακόμη μια φορά μας υποδέχτηκε στην εκπομπή <<Πάμε Δανάη>> . Εκεί παρουσιάσαμε τη νέα μας συλλογή για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 21-22 και προτείναμε συνδυασμούς και σύνολα από το πρωί έως το βράδυ που θα σου δώσουν την απαραίτητη άνεση αλλά και το στυλ που θέλεις για τις εμφανίσεις σου.  Η νέα αυτή συλλογή εμπεριέχει όλα τα must have items της εποχής δηλαδή πλεκτά, δερματίνες, πανωφόρια, εσώρουχα και μπότες στα πιο hot χρώματα της σεζόν.

Η Δανάη ως γνήσιο happy girl διάλεξε για την ίδια κρουαζέ φόρεμα , με ασύμμετρο τελείωμα και βολάν σε χρώμα φουξ. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και αέρινα κομμάτια της συλλογής μας που κίνηση αλλά και άνεση.

Για να δούμε αναλυτικά τα ρούχα που παρουσιάσαμε.

  • Πλεκτά !

Ο χειμώνας ξεκίνησε απότομα και το πιο κατάλληλο outfit είναι το πλεκτό. Τα πλεκτά της νέας μας συλλογής έχουν ζεστά αλλά και έντονα χρώματα προκειμένου να καλύψουν όλα τα στυλ και τις διαθέσεις. Επίσης διαθέτουν ιδιαίτερα κοψίματα και ανοίγματα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας αλλά κλασσικά κομμάτια. Μπορείς να βρεις ζακέτες, μπλούζες αλλά και φούστες που δίνουν κομψότητα, ζεστασιά και στυλ.

 

  • Δερμάτινα/δερματίνες!

Όταν μιλάμε για τα ρούχα του χειμώνα σίγουρα αναφερόμαστε και στα δερμάτινα κάθε είδους. Είναι κομμάτια που ταιριάζουν και ολοκληρώνουν κάθε ντύσιμο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Τσάντες, παντελόνια, φούστες, μπότες, μποτάκια και φυσικά jackets θεωρούνται must για σένα που θες να είσαι πάντα στιλάτη και κομψή τις χειμωνιάτικες μέρες αλλά και νύχτες. Στη συλλογή μας θα βρεις πολλών ειδών leather-like αλλά και real-leather ενδύματα αλλά και μπότες, που θα απογειώσουν το στυλ και τις εμφανίσεις σου. Η υφή, η κομψότητα και η άνεση που προσφέρουν είναι ιδανική για σένα που αγαπάς και αναζητάς το leather στις εμφανίσεις σου.

 

  • Μπλούζες /Τουνίκ/ Φορέματα!

Οι μπλούζες και τα μπλουζοφορέματα αποτελούν καθημερινές ανάγκες γι αυτό αναζητούμε ωραία, κλασσικά ή ιδιαίτερα σχέδια για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι τουνικ είναι άλλη κατηγορία, είναι κομμάτια που δεν επιλέγουν όλοι με την ίδια ευκολία όπως τις μπλούζες αλλά είναι εκείνα τα κομμάτια που αλλάζουν εύκολα χρήση προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου. Στην τωρινή  μας συλλογή θα βρεις διαφορετικά μήκη  και σχέδια , που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα και απλά με το αγαπημένο σου πανωφόρι , το στενό σου παντελόνι, τις μπότες ή τα αρβυλάκια σου.

 

  • Πανωφόρια !

Φέτος η συλλογή μας διαθέτει πανωφόρια για όλα τα στυλ και σε πολλά χρώματα. Ανάλογα με τις ανάγκες και το look που θέλεις να δημιουργήσεις μπορείς να διαλέξεις το μήκος που σε εξυπηρετεί σε παλτό, puffer μπουφαν, αμάνικα μπουφάν, leather-like jackets αλλά και παλτοζακέτες που υπόσχονται ζεστασιά ,άνεση και στυλ.

 

  • Εσώρουχα !

Για τελευταίο σου άφησα τα πολύ βολικά αλλά και πολύ θηλυκά μας εσώρουχα, σε έντονα και χαρούμενα χρώματα και σχέδια που ξεχώρισε η Δανάη. Τα εσώρουχα μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε, να δίνουν την απόλυτη άνεση και αίσθηση που αναζητάς αφού αγκαλιάζουν το σώμα.

 

Ευχαριστούμε πολύ την πολύ γλυκιά Δανάη και ανυπομονούμε να ξανά επισκεφτούμε την αγαπημένη μας εκπομπή.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο! 

The happy sizes team