Πάμε Δανάη για 2η φορά

Το αγαπημένο μας happy girl Δανάη Μπάρκα μας φιλοξένησε για ακόμα μια φορά στην εκπομπή της και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό! Αυτή τη φορά επιλέξαμε για εσάς καλοκαιρινά easy to wear κομμάτια με μοντέρνα prints και άνετη διάθεση που θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.

Η Δανάη μας επέλεξε satin-like φόρεμα με λεπτή τιράντα και πολύχρωμο print και το συνδύασε άκρως τολμηρά και stylish με φούστα στο ίδιο χρώμα και print από πάνω, ενώ η  Σίσσυ προτίμησε μακριά floral σεμιζιέτα σε έντονο φουξ χρώμα και εντυπωσίασε με ρομαντική διάθεση.

 

Chinese Lotus Print

Το άνθος του λωτού σε πολλές κουλτούρες  της Ανατολής, συμβολίζει την αγνότητα, την αναγέννηση και την αφύπνιση του πνεύματος. Τα Happy Sizes με έμπνευση από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου σχεδίασαν για εσάς μια συλλογή με print ανθών λωτού σε μαύρο και λιλά χρώμα. Επιλέξτε σεμιζιέτα, φούστα ή  μπλούζα – και γιατί όχι και τα τρία- και ταξιδέψτε νοερά στην καρδιά της Ασίας.

 

Poppy Flowers

Συνεχίζουμε σε λουλουδάτο mood, μα αυτή τη φορά το λουλούδι που επικεντρωνόμαστε είναι η παπαρούνα, ένα λουλούδι πολύ οικείο σε εμάς, μιας και στην Ελλάδα οι αγροί μας είναι γεμάτοι από αυτό το πανέμορφο άνθος. Για αυτό τα Happy Sizes δημιουργήσαν για εσάς μια συλλογή με έμπνευση από τους ελληνικούς αγρούς με κατακόκκινες παπαρούνες και αγριολούλουδα σε πράσινο φόντο που συνδυάζουν την κομψότητα με την άνεση. Μη φοβηθείτε να φορέσετε χρώμα και έντονα prints μιας και η μόδα επιτάσσει να είμαστε τολμηροί με το στυλ μας!

 

Girly and Romantic

Όπως θα έχετε καταλάβει αγαπάμε ιδιαίτερα τα floral prints! Ανέδειξε την θηλυκότητα σου με maxi φόρεμα σε στυλ σεμιζιέτα με ζωνακι που τονίζει τη μέση και δίνει σχήμα στη σιλουέτα σου ή μπλουζοφόρεμα με βολάν και συνδύασε το με λευκό παντελόνι ή σορτσάκι για το απόλυτο καλοκαιρινό look.

 

Upgrade your Look with Golden Details!

Οι χρυσές λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά ένα ρούχο, και να προσθέσουν πολυτέλεια σε αυτό. Στην κατηγορία μας βραδινά θα βρείτε τη καινούργια μας Collection από ασύμμετρες μπλούζες και φορέματα, όλα με χρυσές λεπτομέρειες που τόσο αγαπάμε για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει περισσότερο και μεταμορφώσου σε σταρ της βραδιάς.

 

 

Beach Days

Καλοκαίρι χωρίς μαγιό γίνεται; Δεν γίνεται! Στα Happy Sizes διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μαγιό και beachwear σε regular και plus size μεγέθη που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και παρέχουν στήριξη στο στήθος. Η Δανάη αγάπησε τα ολόσωμα μαύρα μαγιό της παρουσίασης. Εσυ;

 

Ευχαριστούμε πολύ Δανάη και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε σύντομα!

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

Μαρία (The happy sizes team)