Καλεσμένη σε Γάμο το Φθινόπωρο: Τι να Βάλω

Ναι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να κάνουν τον γάμο τους το φθινόπωρο. Η κάψα του καλοκαιριού έχει φύγει, αλλά δεν έχει και κρύο, οπότε οι γάμοι αυτή την εποχή έχουν γίνει trend. 

Όμως, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο του φθινόπωρο, το ερώτημα «τι να βάλω» είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό! Κι αν βρέξει; Να βάλω maxi φόρεμα; Με τα παπούτσια τι γίνεται;


First things first: Ψυχραιμία! 

 

Μπορεί το τι να φορέσεις σε φθινοπωρινό γάμο να είναι ένα challenging task, αλλά εδώ είμαστε. Για να εξετάσουμε όλες σου τις επιλογές (βρέξει-χιονίσει) και να διαλέξεις αυτό που θα σε κάνει να λάμψεις!



Φόρεμα για Γάμο το Φθινόπωρο: Classic Choice

Αν λατρεύεις τα φορέματα, οι επιλογές είναι endless! Ξεκινώντας πάμε να δούμε τον απόλυτο πρωταγωνιστή στα φορέματα για γάμο τον Οκτώβριο: τα maxi φορέματα. Είναι είναι η ιδανική επιλογή για να νιώθεις κομψή και άνετη.

Happy Sizes Suggest: Επίλεξε ένα κρουαζέ, που τονίζει το μπούστο, και με glitter για το απόλυτο glow.


Θέλεις κάτι πιο glamy; Προτίμησε τα cocktail φορέματα. Είναι chic και τόσο εντυπωσιακά που αποκλείεται να μην κλέψεις τις εντυπώσεις!
Colour & Patterns Combinations: Διάλεξε ζεστές αποχρώσεις, όπως το μπορντώ και το σκούρο πράσινο για να προσθέσεις μια classy πινελιά στο look σου - ό,τι πρέπει για φθινόπωρο. 

Αν είσαι πιο romantic, τα δαντελένια φορέματα είναι το απόλυτο must-have! Η δαντέλα δίνει ένα ρομαντικό touch, που ταιριάζει τέλεια με την ατμόσφαιρα της εποχής και σε κάνει να ξεχωρίσεις. 

Για μια πιο fun και παιχνιδιάρικη διάθεση, δοκίμασε φορέματα με φλοράλ σχέδια για να φέρεις ζωντάνια και φρέσκο αέρα στην εμφάνισή σου.


#Αccessories TIme
: Τα αξεσουάρ τα αφήνω πάνω σου! Ωστόσο, αν ψάχνεις για έμπνευση, συνδύασε το φόρεμά σου με ένα stylish πανωφόρι, όπως ένα chic blazer και είσαι έτοιμη για τις πιο δροσερές στιγμές. 

Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι funky μπότες ή κομψά τακούνια για να ολοκληρώσεις το outfit σου!

Βρες τα πιο υπέροχα φορέματα για Γάμο και εντυπωσίασε!

Ξέφυγε από τα Κλασικά


«Σπάσε» το μονότονο dress code του γάμου (εκτός κι αν η πρόσκληση σου υποδεικνύει κάτι συγκεκριμένο) με πιο tailored κομμάτια. Ο γάμος το φθινόπωρο σού επιτρέπει να κάνεις πολλούς πειραματισμούς.

Ψηλόμεση Παντελόνα για Γάμο - So Stylish

 

Oι παντελόνες αναδεικνύουν μοναδικά τη σιλουέτα και δίνουν την αίσθηση του ύψους. Επίλεξε παντελόνες σε υφάσματα, όπως σατέν ή κρεπ, που προσφέρουν και κίνηση, άνεση και μια δόση πολυτέλειας.

 


Για το styling, φόρεσε την ψηλόμεση παντελόνα σου με κρουαζέ μπλούζες ή
πουκάμισα. Μια μπλούζα με ντραπέ ντεκολτέ ή δαντέλα δίνει μια θηλυκή διάσταση στην εμφάνισή σου, ενώ ένα πουκάμισο με διακριτικό σχέδιο δημιουργήσει έναν chic και sophisticated συνδυασμό. 

Πρόσθεσε μια statement ζώνη για να τονίσεις τη μέση σου και ολοκλήρωσε το look με κομψά τακούνια.

Βρες τις πιο άνετες και κομψές Γυναικείες παντελόνες που αναδεικνύουν τον καλύτερο σου εαυτό.

 

Ολόσωμες Φόρμες - Most-loved

Όταν ψάχνεις τι να βάλεις σε γάμο τον Οκτώβριο, θα δεις ότι η ολόσωμη φόρμα κυριαρχεί! 

Γιατί;

  • Κομψότητα: Οι ολόσωμες φόρμες προσφέρουν μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Όλες δεν το επιθυμούμε αυτό για μια γιορτινή περίπτωση;
  • Άνεση: Είναι αέρινες, που σημαίνει; Κινείσαι ελεύθερα, χορεύεις, γιορτάζεις ξέγνοιαστα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  • Ποικιλία Στιλ: Τις βρίσκεις σε διάφορα σχέδια και υφάσματα, όπως δαντέλα ή σατέν, που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή.
  • Ευκολία στο styling: Δεν χρειάζεται να σκεφτείς τι να βάλεις από πάνω. Έχεις στη στιγμή ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

 

Βρες όλες τις Ολόσωμες φόρμες εδώ

 

Πανωφόρι για Γάμο το Φθινόπωρο - Just in Case

Φτάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο: Τι πανωφόρι να φορέσεις; Γιατί οι πιθανότητες να το χρειαστείς είναι πολλές!

  • Tailored Blazer: Αν σ’ αρέσει η minimal αισθητική, εδώ είσαι! Ένα κομψό blazer σου δίνει ένα chic vibe στο outfit σου σε πιο μοντέρνο τόνο. Φυσικά, είσαι και καλυμμένη, σε περίπτωση που η θερμοκρασία πέσει. Συνδυάσέ το με ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα για μια polished εμφάνιση.
  • Μπολερό: Ένα elegant μπολερό με δαντέλα είναι τέλειο για μια ελαφριά ψυχρούλα. Επίσης, καλύπτει όμορφα τους ώμους σου χωρίς να χάνεις τη θηλυκότητά σου.
  • Σακάκι: Δοκίμασε να βάλεις ένα κομψό κρεπ σακάκι σε nude απόχρωση, είτε σε κλασικό σχέδιο είτε με μοντέρνα λεπτομέρεια. Ταιριάζει άψογα με παντελόνια ή φορέματα.
  • Κιμονό: Ένα stylish κιμόνο δεν είναι ποτέ μια κακή ιδέα. Δίνει ένα boho στιλ στην εμφάνισή σου και είναι ιδανικό για layering πάνω από tops. Φαντάσου το σατέν και με κρόσια. Dreamy?

 

Βρες όλα τα Πανωφόρια σε μεγάλα μεγέθη!

 

Στιλιστικές Συμβουλές

Για να είσαι σίγουρη ότι θα εντυπωσιάσεις σε κάθε γάμο το φθινόπωρο, ακολούθησε πιστά τα παρακάτω:

 

  • Επιλογή Χρωμάτων: Προτίμησε ζεστές, γήινες αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν την εποχή, όπως το μπορντώ, το καφέ και το σκούρο πράσινο. Δεν είναι μόνο είναι κομψές, αλλά και αναδεικνύουν την ατμόσφαιρα του φθινοπώρου.
  • Layering: Το φθινόπωρο το layering είναι must. Έχε υπόψη μην βάλεις κάτι πολύ ζεστό. Κάτι ελαφρύ είναι ό,τι πρέπει.
  • Αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ είναι το κλειδί για να κάνεις τη διαφορά! Ένα μεγάλο κολιέ ή ένα ωραίο μαντήλι μπορεί να προσθέσει μια extra πινελιά στο look σου. Μην ξεχνάς και την τσάντα σου – μια κομψή επιλογή ολοκληρώνει την εμφάνιση.
  • Επιλογή Παπουτσιών: Safe επιλογές είναι φυσικά οι γόβες (καλύτερο μεσαίο τακούνι για μην σε κουράσουν). Σε λιλά ή nude χρώματα, είναι σούπερ. Αισθάνεσαι πιο τολμηρή; Βάλ’ τες σε κόκκινο για ένα ενδιαφέρον contrast με το ρούχο σου.
  • Άνεση: Θυμήσου ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις άνετα με ό,τι φοράς. Να σε εκφράζει και να το κάνεις δικό σου! Αν δεν νιώθεις άνετα, φαίνεται. Διάλεξε ρούχα που αντικατοπτρίζουν το στιλ και την προσωπικότητά σου.

 

Στο Happy Sizes έχουμε μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα για να βρεις perfect match μόνο για σένα. Με άμεση παράδοση και δυνατότητα επιστροφής!

Εξερεύνησε τις επιλογές σου και νιώσε θεά με μοναδικά ρούχα!

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team*